De Villa's

Op Riverparc staan enkele typen luxe bungalows, de één nog uitvoeriger dan de ander. Hoewel er in feite slechts vijf soorten woningen staan is het niet te doen alle verschillende uitvoeringen ervan te beschrijven. Daarom houden we het bij de meest gangbare.

Deze Hofstede ligt aan een vijverpartij, kaveloppervlak is 300 m2. Een luxe vrijstaande villa met uitzicht over het Rhedermeer.

Dit is ook type Hofstede, maar dan verlengd. Ook deze ligt aan een grote vijverpartij, kaveloppervlak is maar liefst 450 m2. Een vrijstaande villa met een grote en sfeervolle L-vormige woonkamer van 60 m2, een prachtig uitzicht op het water. Er zijn drie slaapkamers, de grootste maar liefst 23 m2.

De Waterhoeve ligt aan een vijver en heeft uitzicht over het Rhedermeer. Een sfeervolle vrijstaande villa.

De verlengde versie is een grote vrijstaande villa, een hoog afwerkingsniveau en een prachtige tuin op het zuiden.

Deze uitgebreide versie van Meerzicht ligt aan het Rhedermeer. De vrijstaande villa op groot kavel heeft een glazen achterpui met prachtig uitzicht op het meer. Een luxe woonkeuken met inbouwapparatuur en twee slaapkamers.

  

Vanuit Stonewall kijkt u uit over de jachthaven. Behalve een luxe woonkeuken en een grote woonkamer heeft deze villa nog een serre en een ruim balkon.

De Riverplaza ligt aan of bij het water en is voor 6 tot 8 personen. De meeste Riverplaza's hebben een open haard en hebben allen een eigen parkeerplek.