Het Parc

Vlak aan de A 12 (Arnhem-Oberhausen), 10 km. van Arnhem, ligt een schiereiland in een 700 ha. groot meer dat in open verbinding staat met de IJssel. Op dit schiereiland, midden in deze oase van rust, zijn de laatste jaren een paar honderd luxe woningen verrezen. En dat vlakbij Arnhem en Nijmegen en nog geen uur rijden van Düsseldorf.

Een aantal van deze woningen, villa's en bungalows, geschikt voor 1-8 personen, zijn te huur, zowel voor korte als voor langere termijn.

Vooral voor bedrijven die voor langere tijd woonruimte zoeken is het aantrekkelijk een woning op het park te huren, bijvoorbeeld om tijdelijke werknemers of gasten uit het buitenland onder te brengen. Maar ook voor diegenen die tijdelijke woonruimte zoeken als gevolg van verbouwing van de eigen woning of voor mensen op groot verlof biedt Riverparc uitstekende mogelijkheden. Perfect gemeubileerd en van vele gemakken voorzien voelt iedereen zich snel thuis. Zeker als alternatief voor een langdurig verblijf in een hotel.

Riverparc, te huur voor een week tot een jaar of meer, te verlengen per week maar zelfs per dag. Het merendeel van de vrijstaande villa's heeft een eigen tuin en bevindt zich direct aan het water. De mogelijkheid tot beoefenen van watersport bestaat tot de mogelijkheden. Bovendien liggen er tennisbanen op het terrein en kent de omgeving ongekende fietsmogelijkheden.

In de directe nabijheid van het park zijn twee restaurants gesitueerd.